Адаптована інструкція

Група:

Дієтичні добавки для підтримки функції печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура.

Виробник:

Безпосереднє виробництво: Ліктрави, ПрАТ, Київське шосе, 21, Житомир, Житомирська область, 10002

Офіційна інструкція

Склад:

Розторопші плоди подрібнені.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки - 22,0 г, вуглеводи - 11,0 г, жири - 14,5 г; калорійність: 262,5 ккал (1098,3 кДж).

Група:

Дієтичні добавки для підтримки функції печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура.

Рекомендації щодо застосування:

Плоди розторопші мають гепатопротекторну дію, сприяють поліпшенню функції печінки, нормалізують травлення. Розторопша плямиста профілактично захищає неушкоджені гепатоцити і підвищує їх стійкість до інфекції і різного роду отруєнь. Розторопша підсилює утворення жовчі і прискорює її виведення, нормалізуючи тим самим процеси травлення і обмін речовин.

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє поліпшенню процесів травлення і функціонального стану печінки.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання:

Індивідуальна чутливість до речовин, які містяться в плодах розторопші, вагітним і годуючим грудьми, дітям до 12 років.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози:

Дорослі по 1 чайній ложці без верху три рази в день перед їжею, запиваючи водою.

Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.

Умови зберігання:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому і недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °C.

Термін придатності.

24 місяці з дати виготовлення.

Форма випуску / упаковка:

Розсипчаста пачка по 100 г.

Виробник:

Безпосереднє виробництво: Ліктрави, ПрАТ, Київське шосе, 21, Житомир, Житомирська область, 10002

Редакція

Редактор Medpravda.ua
Автор: Стаднік Ганна
Фармацевт
загальна фармація
Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, фармацевтичний факультет
Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатися більше.