Адаптована інструкція

Група:

Дієтичні добавки — антиоксиданти.

Виробник:

Безпосереднє виробництво: Спільне українсько-іспанське підприємство «Сперко Україна», Україна, 21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 25, тел. + 38(0432)52–30–36

Офіційна інструкція

Склад:

Сік зі свіжих плодів груш концентрований, сік зі свіжих плодів яблук концентрований, порошок устричного гриба (глиї), висушений обліпиховий сік.


Без консервантів. Без барвників. Без підсолоджувачів. Без глютену. Без ароматизаторів. Без лактози.

Група:

Дієтичні добавки — антиоксиданти.

Рекомендації щодо застосування:

Може бути включена в раціон харчування дітей від 3-х років і дорослих як додаткове джерело бета-глюкану і біологічно активних речовин обліпихи, що є компонентами антиоксидантної системи захисту організму, сприяють захисту клітин від оксидативного стресу.


Збалансоване поєднання складових підтримує оптимальну роботу імунної системи в період поширення простудних захворювань, а також при незбалансованому харчуванні, зниженні апетиту, хронічної втоми.


Бета-глюкан підтримує здоров'я імунної системи.


Соки зі стиглих плодів груш і яблук, які входять до складу сиропу, виробляються із застосуванням дбайливого методу концентрації, щоб забезпечити максимальне збереження біологічно активних речовин. Сироп виготовляється без будь-яких добавок і консервантів.


Виробник надає великого значення якості своєї продукції. При виборі інгредієнтів використовується тільки високоякісна сировина.


Форма випуску пристосована для людей, що мають проблеми з ковтанням.


Рекомендована щоденна порція містить:


Інгридієнт

5 мл (МІ)

10 мл (МІ)

Порошок вустричного гриба

(глия - Pleurotus ostreatus),

містить бета-глюкан

250,0 мг (mg) 


118,2 мг (mg)

500,0 мг (mg) 

 

236,4 мг (mg)

Висушений обліпиховий сік

(Hippóphaë rhamnóides)

200,0 мг (mg)

400,0 мг (mg)

Особливі вказівки:

Не слід вживати при підвищеній чутливості до компонентів, дітям до 3 років. Вагітні або жінки, які годують грудним молоком, перед вживанням цього продукту повинні проконсультуватися з лікарем. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану кількість (порцію) для щоденного вживання. Не вживайте після закінчення терміну придатності. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.


Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози:

Спосіб вживання і рекомендована кількість для щоденного вживання:


  • дітям у віці від 3 до 12 років: 5 мл (ml) 1 раз на добу натщесерце, або за рекомендацією лікаря;
  • дітям старше 12 років і дорослим: 5 мл (ml) 2 рази на добу натщесерце, або за рекомендацією лікаря;


Перед вживанням добре струсити. Сироп можна приймати нерозбавленим, а також з водою або йогуртом.


Тривалість вживання визначається індивідуально.

Умови зберігання:

Термін придатності: 24 місяці.


Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, в недоступному для дітей місці. Після відкриття зберігати в холодильнику і використати протягом 20 днів.

Форма випуску / упаковка:

Сироп, 100 мл (ml) ± 5% в скляному флаконі з мірним стаканчиком.

Виробник:

Непосредственное производство: Спільне українсько-іспанське підприємство «Сперко Україна», Україна, 21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 25, тел. + 38(0432)52–30–36

Додатково:

Назва та місцезнаходження виробника:


Терезія Компані С.Р. (TEREZIA COMPANY sro), Чехія, на Наврсі 997/14, 141 00 Прага 4, на замовлення спільного українсько-іспанського підприємства «Сперко Україна», Україна, 21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 25, тел. + 38 (0432) 523049.

Термінологія

Лактоза

ЛАКТОЗА (лат. lас — молоко), молочний цукор — це дисахарид, утворений залишками D-галактози та D-глюкози, існує у вигляді α- і β-форм.Емпірична формула C12H22O11 Мол. м. 360,31У...

Редакція

Редактор Medpravda.ua
Автор: Стадник Анна Олеговна
Провизор

Стаднік Ганна, закінчила НМУ ім. О. О. Богомольця, факультет фармацевтичний, спеціальність "Загальна фармація"

Працювала в: КП "Фармація" провзор-інтерн, ТОВ "Аптека мінеральні води" провізор, ТОВ "ДЕНДІ-ФАРМ" провізор, ТОВ "Моріон"

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатися більше.