4 небезпеки, які таїть оральний секс

4 небезпеки, які таїть оральний секс

Цей вид ласок вважається найінтимнішим і найбажанішим для чоловіків. Ось тільки для жінок він часом таїть чимало небезпек. А тому слід вжити запобіжних заходів, щоб ні що не могло затьмарити радість любові

1. Венеричні захворювання

Оральний секс може викликати такі захворювання, як сифіліс, гонорею, хламідіоз, герпес, вірус папіломи людини. Вони не матимуть серйозних наслідків, якщо процеси захворювань не будуть запущені. Але самі симптоми можуть бути неприємними, а лікування — тривалим.

  • Помітили постійні болі в горлі, запалені мигдалики, хворобливі виразки у роті, наліт та неприємний запах? Перевіртеся у венеролога.

2. Молочниця

Якщо на статевому члені партнера є кандидоз, будьте готові до того, що хвороботворна бактерія відразу «вчепиться» і у ваші слизові оболонки рота. Її симптоми звичні: білий наліт, виділення, свербіж та запалення слизової оболонки. Зверніться до фахівця, який призначить необхідні протигрибкові препарати.

3. Травми

Занадто інтенсивні рухи жінок під час сексу можуть призвести до надриву вуздечки язика та деяких інших механічних ушкоджень, а також подряпин та тріщин. Для їх швидкого загоєння можна використовувати різні антибактеріальні розчини для полоскання — вони запобігатимуть запаленню і не дадуть хвороботворним мікробам проникнути в кров.

  • Зробіть оральний секс захищеним. Пам’ятайте: презерватив необхідний не тільки під час статевого акту, а й орального сексу. Особливо, якщо ви не впевнені у партнері.

4. Дотримуйтесь гігієни рота

Кровоточивість ясен, виразки та навіть карієс, особливо у занедбаній формі, — все це є джерелом інфекції.

  • Якщо в роті є якісь висипання чи виразки, наліт чи запалення, від орального сексу варто відмовитись. Не обов’язково, що це  будуть симптоми венеричних захворювань. Але навіть стоматит може призвести до подразнення та запалення слизової статевих органів.
Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Вчені назвали продукти, які можуть замінити гліцин
Гліцин є однією із 20 амінокислот, з яких будуютьс...
Вчені сказали, скільки води треба пити перед сном
Для нормального функціонування клітин, тканин та о...
Реклама