Дієтолог сказав, що з’їсти на вечерю, щоб прискорити схуднення

Продукти, багаті білком, омега-3 жирними кислотами та клітковиною, необхідні для підтримки м’язової маси під час схуднення. Вони допомагають спалити калорії. Вибирайте пісні джерела білка, такі як куряча грудка, нежирна яловичина, риба чи бобові.
Одним з найкращих джерел білка та корисних жирів є лосось. Він також містить селен, який важливий не тільки для нормального функціонування щитоподібної залози, а й метаболізму. Іншими корисними джерелами білка є кефір, йогурт, а також сир або сир рікотта. Особливо корисним є грецький йогурт.
— Повножирний грецький йогурт містить лінолеву кислоту (CLA), яка сприяє спалюванню жиру. Крім того, пробіотики, які є в йогурті, підтримують корисні кишкові бактерії. Вони є ключем до будь-якої програми зниження ваги, — пояснює клінічний дієтолог Сьюзі Сойєр.
Горіхи також є добрим вибором, особливо мигдаль. Він забезпечує організм корисними жирами, а також білком та магнієм.
— Горіхи є добрим джерелом білка. Організм витрачає на них більше часу під час процесу травлення, що може прискорити метаболізм і спалити більше калорій, — продовжує експерт, цитує портал Gazeta.pl.
Клітковину — ще один важливий інгредієнт для схуднення — можна знайти в овочах та фруктах, а також у цілозернових продуктах. Серед овочів лікар особливо рекомендує хрестоцвіті овочі, такі як цвітна чи брюссельська капуста.
Цілозернові продукти багаті не тільки на клітковину, але й на білки та антиоксиданти. Крім того, вживання цільнозернової їжі знижує апетит та впливає на більше споживання енергії організмом.