Ці недорогі продукти дозволяють якнайдовше зберегти молодість: лікарі

Обов’язково введіть їх у свій раціон
Брюссельська капуста містить сульфорафани, що пригнічують розвиток ракових клітин. Також у цьому сорті капусти містяться мікроелементи, які чинять очищувальну дію на організм, зміцнюють кісткову систему та імунітет, знижують рівень «поганого» холестерину.
Морква — джерело бета-каротину, або провітамін А, який регенерує шкіру та запобігає появі зморшок. Цей мікроелемент допомагає зберегти здоров’я очей.
- Їсти моркву краще за сиру.
Насіння соняшника є джерелом одного з найсильніших антиоксидантів — лігнанів. Вони нейтралізують вільні радикали, які прискорюють старіння організму та підтримують ендокринну систему.
- Додавайте насіння соняшників до щоденних салатів.
Курячі яйця містять залізо і біотин, або вітамін Н. Ці інгредієнти дбають про красиву, гладку шкіру і блискуче волосся. Крім того, вітамін Н підтримує процес метаболізму глюкози в печінці, що цілюще відбивається на всьому організмі та відповідає за правильне функціонування нервової та імунної систем.
Мандарини. До цих фруктів варто тягтися не лише у зимові свята! Вони — визнані чемпіони за кількістю багатьох вітамінів (включаючи А, Е, С та В) та мінералів (залізо, натрій, магній, калій), що зміцнюють імунітет. Також у мандаринах є аскорбінова кислота, яка уповільнює процес деградації клітин, та нобілетин, що запобігає ризику появи діабету та серцево-судинних захворювань.