

Регулярно включайте його до свого раціону
М’ясо індички є джерелом білка, який важливий для здоров’я м’язів та суглобів. Також воно містить магній та калій — елементи, необхідні для зміцнення кісткової системи.
М’ясо індички багате на фосфор. У ньому його налічується приблизно стільки ж, скільки й в рибі — близько 200 мг на 100 г м’яса. Це сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи та покращує обмінні процеси в організмі.
Крім цього, м’ясо індички містить у два рази більше заліза, ніж у яловичина. Залізо необхідне для підтримки здоров’я шкіри волосся, системи кровопостачання і дихання.
Дієтологи рекомендують регулярно включати до раціону цей сорт м’яса. Воно сприяє оздоровленню всього організму. Однак, як і будь-який інший продукт, м’ясо індички треба вживати у помірних кількостях. В іншому випадку це може призвести до накопичення жирів та калорій, що може спричинити появу зайвої ваги.
Читайте також: М’ясо уповільнює старіння та перешкоджає розвитку деменції: дослідження