За даними Бази даних метаболомів людини (HMBD), з ...
М’ясо лосося містить заборонений токсин

Як відомо, лососів вирощують на фермах, де їх годують соєвими бобами. Попередньо боби замочують у небезпечному хімікаті — ендосульфані. Так виробники борються з рибною вошею, яка вражає лососів при штучному розведенні.
Ендосульфан через свою токсичність та негативний вплив на здоров’я людини заборонений у багатьох країнах Європи. А в лососі його зміст може бути перевищений удесятеро. Тому таку рибу експерти радять піддавати після термічної обробки, що зменшить небезпеку зараження.
Реклама
Знання того, як клітини виявляють температуру та д...
Реклама
Респіраторно-синцитіальний вірус (РСВ)Вірус парагр...
Ліки при легких ГРВІ Лікарські препарати при тяжки...
Реклама
Бажання покращити або дещо змінити зовнішність сьо...
Зима відступила, і щодня ми відчуваємо подих весни...
Реклама