Ніколи не змішуйте сир із цими продуктами

Ніколи не змішуйте сир із цими продуктами

Поєднання сиру з певними продуктами може спричинити проблеми травної системи або погіршити засвоєння деяких речовин. Насамперед це стосується білкових продуктів.

М’ясо та риба у поєднанні з сиром може викликати такі проблеми травлення, як подразнення шлунка, бродіння чи метеоризм. Дієтологи пояснюють це різною швидкістю перетравлення білків тваринного походження та молочних білків.

Також не слід перемішувати сир із цукром. Це не тільки робить його калорійним і менш корисним, але й погіршує засвоєння кальцієм, який міститься в сирі. З чим тоді його можна комбінувати?

Найкраще подавати сир з овочами чи зеленню. Вони не лише покращать його смак та текстуру, але й збагатять вітамінами та мінералами. Тим, хто віддає перевагу солодкому сиру, можна звернути увагу на корисні солодощі, такі як курага та інжир. Також сир можна полити медом.

Реклама
Боротьба з туберкульозом відновлюється після пандемії COVID-19, але все ще відстає від мети
Згідно з доповіддю Всесвітньої організації охорони...
З 1970 року вдвічі подвоїлася кількість народжених близнюків
За даними Бази даних метаболомів людини (HMBD), з ...
Реклама
Профілактика ГРВІ
Захисні заходи в сезон ГРВІ та ГРЗЛікарські препар...
С-реактивний білок при ГРВІ
Що таке С-реактивний білокАналіз на С-реактивний б...
Реклама
Ін`єкційна косметологія та пластика: чому виникають набряки та як їх зменшити
Бажання покращити або дещо змінити зовнішність сьо...
Алергія весною: як впоратися зі свербежем та сльозотечею
Зима відступила, і щодня ми відчуваємо подих весни...
Реклама