Правила сексу по телефону, які допоможуть покращити стосунки

Правила сексу по телефону, які допоможуть покращити стосунки

Для того, щоб підвищити градус бажання, зовсім не треба влаштовувати експерименти в ліжку. Достатньо зателефонувати коханій людині. А далі все залежить від вашого настрою та голосу

1. Займайтеся лише за взаємним бажанням

Ви обидва повинні розуміти: секс по телефону — це така ж нова практика, як інші експерименти в ліжку. Тому спочатку обговоріть це все. Добре, якщо з першого разу піде все як по маслу. Але все ж таки слід обговорити, що телефонна розмова буде не зовсім звичайною, а з ноткою інтиму. Тільки так ви зможете зробити ваші стосунки чуттєвішими.

2. Налаштуйтеся

Не можна займатися сексом по телефону, стоячи біля плити в халаті та готуючи вечерю. Чоловік відразу відчує у вашому голосі нотки повсякденності. Тому налаштуйтеся та створіть відповідні обставини. Задеріть штори, одягніть гарну білизну і ляжте на ліжко. Можна залишитися і в піжамі. Головне, не забудьте розповісти, що під нею. І ефект не змусить на себе довго чекати!

3. Слідкуйте за голосом та інтонацією

Гарний мелодійний голос із легкою хрипотою — ось що вважається найсексуальнішим. І навіть якщо ви не маєте такого тембру, все можна виправити. Говоріть чітко та виразно. Чоловік на іншому кінці дроту повинен розуміти, що ви кажете. Придихання, стогін і навіть зойки можна також включити в бесіду, але це вже потім, коли пристрасті розгоряться. Якщо ви час від часу повторюватимете такі сексуальні експерименти, можна не сумніватися: ваші відносини заграють новим блиском сексуальності.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Атрофічний гастрит
Причини розвитку атрофічного гастритуСтадії розвит...
Реклама
Експерти розповіли, чим небезпечний післяобідній сон
Пообідній сон може тривати від кількох хвилин до г...
Вчені назвали спеції, які допоможуть полегшити хронічний біль
Спеції, такі як чорний перець, гвоздика, кориця і ...
Реклама