

Він зігріє серед зими та виведе токсини з організму
Червона сочевиця входить до складу багатьох дієт. За тиждень на ній можна схуднути на 2 кг. Імбир прискорює метаболізм та перешкоджає утворенню жиру. А куркума підвищує чутливість до інсуліну та покращує травлення. Використання цих трьох інгредієнтів сприяє очищенню організму.
Як приготувати суп для схуднення
На 2 порції: 200 г очищеної червоної сочевиці, 4 склянки води, 2 моркви, 1 велика цибулина, 1 стебло селери, 20 г тертого імбиру, 2 ч. л. куркуми, ароматні трави — на смак
1. Червону сочевицю попередньо замочіть на 2 години. Почистьте і наріжте цибулю, моркву та селеру.
2. Висипте овочі в каструлю і залийте водою. Посолити та варити до готовності.
3. Додайте сочевицю, накрийте кришкою і варіть все на середньому вогні до готовності.
4. Занурювальним блендером спюреруйте масу. Додати куркуму, тертий імбир, ароматні трави. Перемішайте та подавайте до столу.
Читайте також: Імбир знижує рівень холестерину в крові та зміцнює серце