Ці фрукти містять менше цукру, ніж інші

Літо дарує багато солодких та соковитих фруктів. Однак більшість із них багаті на цукор. З цієї причини вони не підходять людям, які страждають на уповільнений метаболізм, ожиріння або діабет. Але є й такі фрукти, споживання яких буде корисним для всіх.
Кавуни та дині багаті водою та клітковиною. Вони сприяють правильному функціонуванню кишківника. І при цьому містять мало цукру: в кавуні всього 6 г цукру на 100 г, а в дині — близько 8 г цукру на 100 г.
Цитрусові є джерелом вітаміну С. При цьому в них мало цукру. У 100 г апельсина міститься всього 8 г цукру, в 100 г грейпфрута — 7 г цукру, а в 100 г лимона — всього 2,5 г цукру.
Персики багаті на вітаміни та мінерали. Але при цьому вони не є джерелом цукру: у 100 г цього ніжного плоду лише 7,5 г цукру.
Ягоди полуниці відрізняються соковитістю та солодким смаком. При цьому цукру в них менше, ніж у решті фруктів, — лише 5 г цукру на 100 г.