Ці популярні продукти розріджують кров та захищають від утворення тромбозів

Найчастіше включайте їх у свій раціон
Морська капуста містить природні антикоагулянти, які здатні зменшувати в’язкість крові.
Часник багатий на фітонциди. Ці біологічно активні речовини не тільки усувають в’язкість крові, але й допомагають позбавитися токсинів, що також корисно для серцево-судинної системи.
Куркума сприяє розрідженню та очищенню крові.
Оливкова олія містить антиоксиданти, які знижують активність тромбоцитів.
Гірчиця є джерелом незамінних омега-3 ненасичених жирних кислот та вітаміну В 6. Вони знижують в’язкість крові, очищають кровоносну систему та зміцнюють судини.
Жирна риба завдяки вмісту омега-3 покращує обмінні процеси між клітинами, запобігаючи тим самим появі тромбозів.
Імбир нормалізує кровообіг, знижує артеріальний тиск та забезпечує нормальний кровотік. Він також містить саліцилат — природний аналог аспірину, який розширює судини.