У лососі вміст цього шкідливого токсину може бути перевищений у 10 разів

У лососі вміст цього шкідливого токсину може бути перевищений у 10 разів

Як відомо, лососів вирощують на фермах, де їх годують соєвими бобами. Попередньо боби замочують у небезпечному хімікаті — ендосульфані. Так виробники борються з рибною вошею, яка вражає лососів при штучному розведенні.

Ендосульфан через свою токсичність та негативний вплив на здоров’я людини заборонений у багатьох країнах Європи. А в лососі його зміст може бути перевищений удесятеро. Тому таку рибу експерти радять піддавати після термічної обробки, що зменшить небезпеку зараження.

Реклама
Ін`єкційна косметологія та пластика: чому виникають набряки та як їх зменшити
Бажання покращити або дещо змінити зовнішність сьо...
Алергія весною: як впоратися зі свербежем та сльозотечею
Зима відступила, і щодня ми відчуваємо подих весни...
Реклама
Як позбутися стресу ефективно та безпечно
Постійний стрес є результатом нестабільної ситуаці...
Діагностика зору: чому потрібно регулярно проходити обстеження
Діагностика зору – це комплексне дослідження, що д...
Реклама
Люксоптика
«Люксоптика» надає благодійну допомогу ліками на 1...
Користь та шкода глютену
Якщо ви довго шукали науково обґрунтовану інформац...
Реклама