За даними Бази даних метаболомів людини (HMBD), з ...
Як правильно додати в чай мед, щоб він не втратив лікувальні властивості

Мед є одним із найкорисніших продуктів. Він містить безліч мікроелементів, вітамінів та мінералів, а також фолієву та пантотенову кислоти. Вони покращують роботу мозку, серця та нервової системи. Чому тоді лікарі не радять додавати мед у чай?
У гарячій воді, при 100°C, мед втрачає свої цінні властивості. Висока температура руйнує його ферменти та вітаміни. Щоб цього не допустити, експерти рекомендують додавати мед у чай, температура якого не перевищує 50°C. За такої температури мед зберігає більшу частину своїх корисних властивостей і не втрачає цінного складу.
Реклама
Знання того, як клітини виявляють температуру та д...
Реклама
Респіраторно-синцитіальний вірус (РСВ)Вірус парагр...
Ліки при легких ГРВІ Лікарські препарати при тяжки...
Реклама
Бажання покращити або дещо змінити зовнішність сьо...
Зима відступила, і щодня ми відчуваємо подих весни...
Реклама