

Готуйте їх по черзі. Це дозволить урізноманітнити раціон та збагатити організм корисними речовинами
Каші — це відмінне джерело повільних вуглеводів, клітковини та інших поживних речовин. Серед них є кілька особливо корисних видів.
Вівсяна каша. Вона містить розчинні волокна, які допомагають знизити рівень холестерину у крові. Також вона багата на білок, залізо та інші важливі мікронутрієнти.
Гречана каша є джерелом білка, заліза, магнію та інших мінералів. У ній також є розчинні волокна, які допомагають підтримувати здоровий рівень глюкози в крові.
Рисова каша. Рис містить вітаміни В і магній, а також є добрим джерелом енергії.
Пшенична каша. Вона містить багато клітковини, що допомагає знизити рівень холестерину в крові, а також вітаміни В та залізо.
Кукурудзяна каша багата на антиоксиданти та інші важливі поживні речовини, такі як вітаміни А, С і Е, а також магній і калій.
Готуйте каші без цукру, молока та інших добавок. Це дозволить отримати від них користь здоров’ю.
Читайте також: Гречана каша запобігає розвитку цукрового діабету і допомагає схуднути