Жменя цих горіхів, з’їдених щодня, допомагає знизити ризик розвитку раку

Жменя цих горіхів, з'їдених щодня, допомагає знизити ризик розвитку раку

Згідно з дослідженням Американського інституту дослідження раку, волоські горіхи мають протиракову дію. Експерти пояснюють це тим, що вони містять антиоксиданти, які перешкоджають пошкодженню клітин вільними радикалами та виникненню запальних захворювань, у тому числі онкологічних.

Експерти вважають, що щоденне споживання 30 г волоських горіхів знижує ризик розвитку раку на 15% і може навіть уповільнити зростання пухлин, що вже існують.

Фахівці радять включати до щоденного раціону волоські горіхи. Також необхідно вжити інших заходів для профілактики онкологічних захворювань та підтримки здоров’я.

Реклама
Боротьба з туберкульозом відновлюється після пандемії COVID-19, але все ще відстає від мети
Згідно з доповіддю Всесвітньої організації охорони...
З 1970 року вдвічі подвоїлася кількість народжених близнюків
За даними Бази даних метаболомів людини (HMBD), з ...
Реклама
Профілактика ГРВІ
Захисні заходи в сезон ГРВІ та ГРЗЛікарські препар...
С-реактивний білок при ГРВІ
Що таке С-реактивний білокАналіз на С-реактивний б...
Реклама
Ін`єкційна косметологія та пластика: чому виникають набряки та як їх зменшити
Бажання покращити або дещо змінити зовнішність сьо...
Алергія весною: як впоратися зі свербежем та сльозотечею
Зима відступила, і щодня ми відчуваємо подих весни...
Реклама