Лікарі назвали 5 недорогих продуктів, які дозволяють якнайдовше зберегти молодість

Дата створення: 14 січня, 13:54
Дата оновлення: 14 січня, 14:17
Врачи назвали 5 недорогих продуктов, которые позволяют как можно дольше сохранить молодость фото

Обов'язково введіть їх у свій раціон

Брюссельська капуста містить сульфорафані, що пригнічують розвиток ракових клітин. Також у цьому сорті капусти є мікроелементи, які чинять очищувальну дію на організм, зміцнюють кісткову систему та імунітет, знижує рівень «поганого» холестерину.

Морква – джерело бета-каротину, або провітамін А, який регенерує шкіру та запобігає появі зморшок. Цей мікроелемент допомагає зберегти здоров'я очей.

  • Їсти моркву краще за сиру.

Насіння соняшника є джерелом одного з найсильніших антиоксидантів  – лигнанів. Вони нейтралізують вільні радикали, які прискорюють старіння організму та підтримують ендокринну систему.

  • Додавайте насіння соняшників до щоденних салатів.

Курячі яйця містять залізо і біотин, або вітамін Н. Ці інгредієнти дбають про красиву, гладку шкіру і блискуче волосся. Крім того, вітамін Н підтримує процес метаболізму глюкози в печінці, що цілюще відбивається на всьому організмі, та відповідає за правильне функціонування нервової та імунної систем.

Мандарини. До цих фруктів варто тягтися не лише у зимові свята! Вони – визнані чемпіони за кількістю багатьох вітамінів (включаючи А, Е, С та В) та мінералів (залізо, натрій, магній, калій), що зміцнюють імунітет. Також у мандаринах є аскорбінова кислота, яка уповільнює процес деградації клітин, та нобілетин, що запобігає ризику появи діабету та серцево-судинних захворювань.

Читайте також: Лікарі назвали, які продукти допомагають боротися із деменцією