Ці знайомі всім продукти вбивають ракові клітини

Дата створення: 23 листопада, 13:22
Дата оновлення: 23 листопада, 13:28
Эти знакомые всем продукты убивают раковые клетки фото

Введіть їх у свій раціон для профілактики новоутворень

Морква

Морква містить бета-каротин, який має властивості антиоксиданту. Він захищає мембрани клітин від шкідливої дії токсинів, що знижує швидкість росту онкоклітин.

  • Термічно оброблена морква містить більше антиоксидантів, ніж сира.

Ріпчаста цибуля

У цьому знайомому овочі є флавоноїд, квертицин. Він зміцнює судинні стінки та має протизапальну дію.

  • Аналогічні властивості мають також часник і імбир.

Туалонговий мед

Вчені порівняли дію впливу цього меду з ефективністю препарату «Тамоксифену». Він блокує рецептори естрогену на двох генетичних лініях клітин раку грудей, що дозволяє зупинити рак молочної залози, яєчників та нирок.

Результати досліджень показали, що протираковий ефект туалангового меду на рак грудей був порівняний із впливом «Тамоксифену» — препарату, на рекламу та розробку якого було витрачено мільярди доларів.

Читайте також: Продукти, багаті на флавоноїди, знижують артеріальний тиск за рахунок кишкових бактерій