Тайлол Хот-Д Пакет инструкция по применению

Тайлол Хот-Д Пакет фото, инструкция
Внешний вид упаковки лекарственного средства может отличаться от изображения на сайте.
Дозировка:
Тайлол Хот-Д Пакет порошок д/приг. р-ра д/перор. прим. по 6 г в пак. №1
Производитель:
Регистрация:
№ UA/5150/01/01 от 29.09.2006. Приказ № 189 от 16.04.2007
Фарм. группа:
Редакторская группа
Проверено
Фото аватара
Юлия Жарикова Добавлено: 03.03.2020
Фото аватара
Юлия Жарикова Обновлено: 11.04.2020
Инструкция предоставлена гос. реестром мед. препаратов Украины

Официальная инструкция

Состав:

1 пакетик містить парацетамолу 500 мг, хлорфеніраміну малеату 4 мг, псевдоефедрину гідрохлориду 60 мг;допоміжні речовини: лимонна кислота безводна, винна кислота, натрію бікарбонат, натрію карбонат безводний, полівінілпіролідон (КЗ0), натрію бензоат, ароматизатор апельсиновий, ά-лактози моногідрат, кальцію ацесульфам, аспартам, барвник хіноліновий жовтий та сансет жовтий.

Основные физико-химические свойства:

гранульований порошок жовто-оранжевого кольору з апельсиновим запахом;

Производитель:

Нобел Илач Санаи Ве Тиджарет А.Ш., Турция

Фармакотерапевтическая группа:

Анальгетики и антипиретики.

Показания к применению:

Препарат показаний для симптоматичного лікування грипу і застудних захворювань в дорослих і дітей старше 15 років, що проявляються:лихоманкою;головним болем;ринітом;чханням та сльозотечею.

Противопоказания:

підвищена чутливість до компонентів препарату;виражене порушення функції печінки та нирок;закритокутова глаукома;виражена артеріальна гіпертензія, тиреотоксикоз;діти до 15 років; періоди вагітності і лактації;алкоголізм.

Особенности применения:

Оскільки препарат не містить цукру його призначення обґрунтоване для пацієнтів з цукровим діабетом. Алкоголь підсилює седативну дію хлорфеніраміну малеату. Не слід призначати препарат більше 5 днів, якщо немає ознак поліпшення.Препарат може викликати сонливість, що робить небезпечним керування транспортним засобом і роботу з механізмами.Оскільки препарат не містить цукру його призначення обґрунтоване для пацієнтів з цукровим діабетом. Алкоголь підсилює седативну дію хлорфеніраміну малеату. Не слід призначати препарат більше 5 днів, якщо немає ознак поліпшення.Препарат може викликати сонливість, що робить небезпечним керування транспортним засобом і роботу з механізмами.

Способ применения и дозы:

Внутрішньо дорослим і дітям старшим 15 років препарат призначають по 1 пакету 2-3 рази на добу. Вміст пакетику розчиняють у склянці теплої води. Перший прийом звичайно здійснюють у вечорі, як можна скоріше після появи перших симптомів захворювання. Розчин приймають зразу після приготування. Інтервал між прийомами повинен бути не менше 4 год.Для пацієнтів з порушеннями функції нирок при кліренсі креатиніну

Передозировка:

При передозуванні токсична дія препарату може бути обумовлена парацетамолом, який входить до його складу. Відомо, що прийом парацетамолу в дозі більше ніж 4 г на добу (для дорослих) може токсично впливати на печінку. Симптоми інтоксикації (нудота, блювання, анорексія, біль у животі, задишка, збудження, посилення пітливості, судоми, галюцинації, підвищення артеріального тиску, тахіаритмія, задишка, збудження) звичайно виникають у перші 24 години.У випадку передозування слід промити шлунок і призначити сорбенти, у разі необхідності проводиться симптоматична терапія. Антидотами парацетамола є ацетилцистеїн, метионін.

Побочные действия:

Зазвичай препарат добре переноситься, але інколи можливі сухість у роті, підвищена збудливість, нудота, блювання, біль в животі.Рідко: алергійні реакції (висипання, кропивниця).Дуже рідко: безсоння, головний біль, анорексія, слабкість, лейкопенія, тромбоцитопенія, тремор, судоми, порушення серцевого ритму, колапс.

Лекарственное взаимодействие:

Сполучення зі снодійними, аналгетиками й інгібіторами моноаміноксидази може підсилювати пригноблювальну дію на центральну нервову систему.Одночасний прийом з ангигістамінними препаратами, антидепресантами, протипаркінсонічними препаратами, холінолітичними спазмолітиками може давати атропіноподібний ефект, що виявляється сухістю в роті, порушенням акомодації, затримкою сечі, запором. При прийомі разом з фуразолідоном, прокарбазином, симпатоміметиками, гормонами щитовидної залози підвищується імовірність виникнення побічних ефектів. А при одночасному прийомі з нітратами послаблюється терапевтичний ефект останніх. Ефект непрямих антикоагулянтів збільшується та підвищується вірогідність ураження печінки при одночасному застосуванні з Тайлолом. Барбітурати знижують жарознижувальну дію.

Срок годности:

Зберігати при температурі не вище 25°С, в недоступному для дітей, захищеному від світла, сухому місці. Термін придатності – 3 роки.Умови відпуску. За рецептом.

Форма выпуска / упаковка:

Один пакетик, що містить 6.0г порошку, №1; по 6, або по 10, або по 12, або по 24 пакетика у картонній коробці, №6, №10, №12, №24.

Категория отпуска:

Без рецепта.

Дополнительно:

Загальна характеристикаФорма випускуПорошок для приготування розчину для перорального застосування.АдресаBarbaros Bulvari No: 76-78 34353 Besiktas, Istanbul, Turkey.Бульвар Барбарос №76-78, 34353 р-н Бешікташ, м. Стамбул, Туреччина.
Медицинское предостережение
Дата добавления: 03.03.2020
Приведенная научная информация является обобщающей, основана на официально утвержденной инструкции по применению и не может быть использована для принятия решения о возможности применения конкретного лекарственного препарата.
Перевод инструкции на русский язык выполнен редакторской командой medpravda.ua

Дополнительные данные

Тип данныхСведения из реестра
Торговое наименование:Тайлол Хот-Д Пакет
Производитель:Нобел Илач Санаи Ве Тиджарет А.Ш., Турция
Форма выпуска:Один пакетик, що містить 6.0г порошку, №1; по 6, або по 10, або по 12, або по 24 пакетика у картонній коробці, №6, №10, №12, №24.
Регистрационное удостоверение:№ UA/5150/01/01 от 29.09.2006. Приказ № 189 от 16.04.2007
МНН:Combined drugs
Условия отпуска:Без рецепта.
Состав:

1 пакетик містить парацетамолу 500 мг, хлорфеніраміну малеату 4 мг, псевдоефедрину гідрохлориду 60 мг;допоміжні речовини: лимонна кислота безводна, винна кислота, натрію бікарбонат, натрію карбонат безводний, полівінілпіролідон (КЗ0), натрію бензоат, ароматизатор апельсиновий, ά-лактози моногідрат, кальцію ацесульфам, аспартам, барвник хіноліновий жовтий та сансет жовтий.

Фармакологическая группа:Анальгетики и антипиретики.
Код АТХ:N02BE51 - Парацетамол, комбинации без психолептиков
Реклама
Потребление соли в Китае — одно из самых высоких в мире
Высокое потребление натрия приводит к повышению ар...
К 2040 году больных раком простаты вдвое увеличится
По прогнозам, к 2040 году число мужчин с диагнозом...
Реклама
Гастрит с повышенной кислотностью
Причины развития гастрита с повышенной кислотность...
Диарея: психосоматика
Диарея при тревожном расстройстве Психогенная диар...
Реклама
Врачи объяснили, почему привычка сидеть с ногой на ногу опасна для здоровья
Многие любят сидеть, положив одну ногу на другую. ...
Как самостоятельно диагностировать болезнь Паркинсона задолго до ее появления
Согласно статистике, за последние 25 лет число бол...
Реклама