Чому чоловіки вибирають жінок старших за себе

Чому чоловіки вибирають жінок старших за себе

На думку психологів, такі спілки стабільніші. Адже жінки в них не прагнуть перевиховати партнерів і завжди готові допомогти їм

Пари, в яких дружини старші за чоловіків, змінюють звичне уявлення про шлюб. Проте таких стає все більше. Яскравим прикладом цього є президент Франції Еммануель Макрон, який молодший за свою дружину на 25 років і щасливий з нею вже 15 років.

— Проведені опитування серед чоловіків віком від 18 до 40 років показали, що багато хто з них хоча б раз закохувався у зрілих жінок. При цьому у багатьох розвиваються тривалі відносини, — каже психотерапевт та президент Європейської асоціації панічних розладів (Eurodap) Паола Вінчігерра, повідомляє інформаційне агентство ANSA.

Інші відповіді респондентів показали, що зрілі жінки віком 50 років зазвичай мають міцне фінансове становище. Вони сексуально розкуті, позбавлені хибної скромності. При цьому дбають про свою зовнішність та фігуру. До того ж не намагаються переробити партнера, чим грішать молоді жінки.

— Для чоловіків безпечніше будувати відносини з самостійною партнеркою, яка не потребує постійної підтримки, а сама готова її надати, — зазначає Вінчігерра.

На думку психотерапевта, зрілі жінки можуть надати чоловікам почуття стабільності. Їм не потрібно займатися їх становленням, як із молодшими подругами.

— Сьогодні всіх цікавлять рівноправні спілки. Можливо, тому чоловіки обирають нетипові для себе ролі у партнерських відносинах, — робить висновок психотерапевт.

Реклама
Захисні маски для обличчя знижують ризик зараження COVID-19 до 70%
Маски для обличчя можуть уповільнити поширення кор...
Як працюють апарати штучної вентиляції
Під час пандемії COVID-19 вчені та винахідники пра...
Реклама
Гастрит зі зниженою кислотністю
Причини появи гастриту зі зниженою кислотністюСимп...
Катаральний синусит
Причини розвитку катарального синуситуОсновні озна...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама