Угода конфіденційності (Умови використання Веб-сайту medpravda.ua/ua)

1. Ця Угода є договором приєднання відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України та договором приєднання відповідно до ст. 634 Цивільного кодексу України – використання Користувачем Сервісів ТОВ «ДІДЖІО» (надалі – «Власник») свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:

  • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
  • файлів cookie;
  • IP-адреси;
  • параметрів та налаштувань інтернет-браузерів;
  • даних, зазначених у п. 7 даної Угоди.

3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття облікового запису на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.

4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).

5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами. Користувач погоджується з тим, що Власник має право передавати третім особам будь-які знеособлені дані, що не дозволяють прямо або побічно ідентифікувати особу Користувача, зокрема, але не обмежуючись цим, передавати знеособлені дані системам показу реклами, в тому числі Google Adsense.

6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включено персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або Власнику Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.

7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи самостійно отримують дані, зазначені у пункті 2 даної Угоди, хоча при цьому Власник жодним чином не передає таким третім особам дані Користувача, що оброблюються Власником. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

  • системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics тощо);
  • соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
  • системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
  • інші ресурси.

8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Власник вживає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

10. Код Стрічки новин, що розміщується на порталі https://medpravda.ua/ в цілому надається, як є, та не підлягає зміні користувачами порталу https://medpravda.ua/ самостійно або за допомогою сторонніх програмних засобів, зокрема, програм блокування реклами, виконуваних скриптiв тощо.

Власник має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою https://medpravda.ua/confidentiality/ і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.

Реклама
Анатомія серцебиття
Серце складається із двох м'язових насосів, які за...
Аварія на Чорнобильській АЕС викликала зростання раку щитоподібної залози
Рак щитоподібної залози, що поширився серед дітей ...
Реклама
Пронос з кров'ю у дитини
Найімовірніші причини проносу з кров'ю у дітейНепе...
Пронос з кров'ю та слизом
Можливі причиниДіагностикаЛікуванняПрофілактикаПош...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама