Вчені підрахували, скільки триває оргазм

Вчені підрахували, скільки триває оргазм

Твердження про те, що чим довше триває секс, тим більше ми отримуємо від нього задоволення, в корені невірно. В середньому він займає від кількох хвилин до чверті години. Згідно з доповіддю професора Збігнєва Іздебські «Сексуальність поляків 2017», статевий акт (від моменту введення члена у піхву до сім’явипорскування) в середньому становить 14,3 хвилини. Проте весь акт, включаючи прелюдію, може тривати 29 хвилин

Згідно з опитуванням, яке провели вчені Пенсільванії (США), більшість респондентів вважають, що ідеальний статевий акт має тривати від 7 до 13 хвилин. Короткий секс, менш як 2 хвилини, не приносить задоволення, так само як і тривале проникнення від 10 до 30 хвилин.

Наступні дослідження показали, що середня тривалість статевого акту у чоловіків, тобто до еякуляції, триває від 3 до 7 хвилин, але частіше 5 хвилин. Жінкам потрібно в середньому від 13 до 14 хвилин, щоб досягти оргазму. Однак 80% жінок потребують додаткової стимуляції. Натомість під час сексу досягти оргазму вдається 95% чоловікам та 65% жінкам.

На думку сексологів, жінці потрібно 21 хвилину, щоб досягти оргазму з партнером. Але на самоті вона досягає насолоди набагато швидше, всього за 8 хвилин і 7 секунд. Чоловікам не потрібно так багато часу: вони можуть випробувати оргазм миттєво.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Помідори зміцнюють імунітет та знижують ризик розвитку небезпечних захворювань
Помідори не лише смачні, а й корисні. Вони багаті ...
Солодка їжа підвищує сприйнятливість до запальних захворювань
Вважається, що зловживання цукром викликає появу з...
Реклама