Бабусині засоби проти зморщок навколо губ

Бабусині засоби проти зморщок навколо губ

Так звані зморшки «штрих-код» утворюються вертикально

Як правило, термін «зморшки» означає складки, які утворюються на поверхні шкіри внаслідок провисання шкірних структур, спричиненого деякими явищами. До них відносяться дефіцит колагену, гіалуронової кислоти та еластину, повторне розтягування певних ділянок шкіри. На утворення зморщок впливають деякі фактори, такі як вік, генетика, довкілля, мімікрія обличчя.

Зморшки довкола губ з’являються навіть у молодих жінок. Це пояснюється тим, що ця область навколо рота дуже чутлива. На неї впливають шкідливі звички (нікотин, алкоголь), а також надмірна дія сонячного світла, дієта з низьким вмістом фруктів та овочів, зневоднення.

Ті, хто не хоче скористатися радикальними косметологічними засобами, такими як філери, ботулінічний токсин та інші, можуть використовувати більш м’який підхід. Так, підтримати губи можна, постійно зволожуючи їх какао-олії, що містить поживні та заспокійливі активні інгредієнти. Вдень добре захищати шкіру обличчя протисонцевим кремом. А ввечері зволожити її за допомогою олій (мигдального, рожевого).

Допоможе також гімнастика для обличчя, яку необхідно проводити двічі на день. Наприклад, можна виконати таку вправу: скласти губи у формі поцілунку та утримувати їх у такому положенні протягом кількох секунд, а потім розслабити м’язи обличчя. Потрібно повторити десять разів.

Також допоможуть маски навколо зморщок, приготовані за рецептом бабусь.

Медово-цукрова маска. Мед стимулює регенерацію шкіри та інтенсивно відновлює пошкоджені тканини, а цукор є природним скрабом. Змішайте мед із цукром, нанесіть на зону навколо губ і залиште на 15 хв.

Маска алое вера. Гель алое вера має ліфтинговий ефект: він зміцнює шкіру і вирівнює тон обличчя. Сік алое змішайте з медом, нанесіть на зону губ на 20 хвилин, після чого змийте теплою водою.

Маска з авокадо та меду. Авокадо збільшує вироблення колагену та інтенсивно зволожує шкіру, а мед — розгладжує зморшки. Змішайте інгредієнти та нанесіть на зону рота на 20 хв.

Маска з рицинової олії. Касторова олія має важливі ліфтингові властивості. Для приготування маски додайте в рицинову олію 1 ч. л. молока та кілька крапель трояндової олії. Отриманим складом змастіть зону рота, залиште на 10 хвилин, після чого змийте.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Вчені ідентифікували молекули, що викликають розвиток раку
За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я...
Дієтологи назвали продукти, які слід виключити з раціону для покращення роботи кишківника
Згідно зі статистикою, запорами страждають близько...
Реклама