Як симулювати точку U, щоб досягти оргазму

Як симулювати точку U, щоб досягти оргазму

Як відомо, існують різні ерогенні зони жіночого тіла, стимуляція яких може призвести до вершин пристрасті. Це — точки G і А і зона CUV. Саме вони є дуже сприйнятливими до ласкавостей

Точка U позначає зону навколо входу в уретру. А сама її назва походить від медичного терміна «уретра», що означає сечівник.

Дуже чутлива точка U належить зоні CUV. Вона перекладається як «концепція клітоуретровагінального комплексу» і охоплює всю сприйнятливу до ласок область: клітор, сечівник і стінки піхви.

Точка U — це ерогенна зона напередодні піхви навколо входу в сечівник між клітором і піхвою, в ній є безліч нервових закінчень. Їй потрібний обережний підхід: зволожені пальці (можливо, мастилом) або м’який язик ідеальні для ласк точки U.

Уретральна стимуляція також відома як «уретральний саундинг». Вона буде цікавою і чоловікам. Для стимуляції жіночої точки U підійде м’який кунілінгус. Клітор неймовірно сприйнятливий до стимуляції, тому що в ньому зосереджена велика кількість нервових закінчень.

Ось короткий посібник з «розігріву» точки U кунілінгусом. Клітору «не до душі» сухе нудне тертя та стрімку дію. Роблячи кунілінгус, спочатку присвятіть увагу всій вульві. Досліджуйте її своїм язиком змієподібними лініями від піхви, через великі та малі статеві губи до лобка. Повторіть кілька разів. Спробуйте і пестить свою партнерку, дайте їй відчуття, що вам подобається лизати її вульву.

Читайте також: Найкращі афродизіаки — ягоди та фрукти

Реклама
Захисні маски для обличчя знижують ризик зараження COVID-19 до 70%
Маски для обличчя можуть уповільнити поширення кор...
Як працюють апарати штучної вентиляції
Під час пандемії COVID-19 вчені та винахідники пра...
Реклама
Гастрит зі зниженою кислотністю
Причини появи гастриту зі зниженою кислотністюСимп...
Катаральний синусит
Причини розвитку катарального синуситуОсновні озна...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама