Правила сексу по телефону, які допоможуть покращити стосунки

Правила сексу по телефону, які допоможуть покращити стосунки

Для того, щоб підвищити градус бажання, зовсім не треба влаштовувати експерименти в ліжку. Достатньо зателефонувати коханій людині. А далі все залежить від вашого настрою та голосу

1. Займайтеся лише за взаємним бажанням

Ви обидва повинні розуміти: секс по телефону — це така ж нова практика, як інші експерименти в ліжку. Тому спочатку обговоріть це все. Добре, якщо з першого разу піде все як по маслу. Але все ж таки слід обговорити, що телефонна розмова буде не зовсім звичайною, а з ноткою інтиму. Тільки так ви зможете зробити ваші стосунки чуттєвішими.

2. Налаштуйтеся

Не можна займатися сексом по телефону, стоячи біля плити в халаті та готуючи вечерю. Чоловік відразу відчує у вашому голосі нотки повсякденності. Тому налаштуйтеся та створіть відповідні обставини. Задеріть штори, одягніть гарну білизну і ляжте на ліжко. Можна залишитися і в піжамі. Головне, не забудьте розповісти, що під нею. І ефект не змусить на себе довго чекати!

3. Слідкуйте за голосом та інтонацією

Гарний мелодійний голос із легкою хрипотою — ось що вважається найсексуальнішим. І навіть якщо ви не маєте такого тембру, все можна виправити. Говоріть чітко та виразно. Чоловік на іншому кінці дроту повинен розуміти, що ви кажете. Придихання, стогін і навіть зойки можна також включити в бесіду, але це вже потім, коли пристрасті розгоряться. Якщо ви час від часу повторюватимете такі сексуальні експерименти, можна не сумніватися: ваші відносини заграють новим блиском сексуальності.

Реклама
Споживання солі в Китаї — одне з найвищих у світі
Високе споживання натрію призводить до підвищення ...
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Реклама
Гастрит із підвищеною кислотністю
Причини розвитку гастриту з підвищеною кислотністю...
Діарея: психосоматика
Діарея при тривожному розладіПсихогенна діарея — с...
Реклама
Кохання викликає зміни у структурах мозку: лікар
Антрополог і дослідник міжособистісних відносин, д...
Вчені назвали напій, який зволожує організм краще за воду
Молоко містить воду, що робить його чудовим джерел...
Реклама