Олія чорного кмину

масло черного тмина
Дозування:
желатинові капсули масою 250 мг, 150 штук в баночці

Адаптована інструкція

Склад:

Активна дія здійснюється завдяки оліям холодного віджиму з чорного кмину і кунжуту.

Додатково: очищена вода, гліцерин і желатин.

Властивості:

Продукт збагачений омега жирними кислотами, фітостеринами, вітамінами, мікро- і макроелементами:

  • олія чорного кмину: налагоджує функції травної, серцево-судинної та нервової систем, нормалізує баланс гормонів і обмін ліпідів, попереджає розвиток запалення, зміцнює імунітет, стимулює синтез жовчних кислот, гормонів і провітаміну D, покращує зовнішній вигляд шкіри;
  • олія кунжуту: використовують при розладах ліпідного обміну, артеріальній гіпертонії, для попередження дегенеративних і запальних захворювань, остеопорозі. Воно зміцнює кістки, нігті, волосся, зменшує рівень холестерину в крові, сприяє зменшенню холестеринових бляшок.

Рекомендації щодо застосування:

Олія чорного кмину збагачує щоденний раціон нутрієнтами для поліпшення роботи і стану серця, судин, органів шлунково-кишкового тракту та нервової системи; відновлення жирового обміну; підтримки імунітету.

Рекомендовано при цукровому діабеті 1 і 2-го типу.

Протипоказання:

Особиста непереносимість компонентів.

Спосіб застосування та дози:

За 1-2 капс 1-3 р/день за 30 хвилин до їжі, добре запиваючи водою.

Умови зберігання:

Спеціальних вимог немає.

Форма випуску / упаковка:

Капсули, по 150 шт в пачці.

Виробник:

Безпосереднє виробництво: ТОВ "PHYTO-APIPHARM", 160015, Казахстан, ЮКО м. Шимкент, вул. Аль-Фарабі, 100

Офіційна інструкція

Склад:

Масла холодного віджиму - кунжуту, масло чорного кмину.

Оболонка капсули: желатин, гліцерин, вода очищена.

Харчова цінність на 100 г в%:

  • Білки - не більше 0,45%;
  • Жири - не більше 94,8%;
  • Вуглеводи - не більше 2,75%;
  • Енергетична цінність 889 Ккал / 3724 кДж.

Властивості:

Кунжутна олія містить в своєму складі широкий комплекс біологічно активних речовин: вітаміни, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти (Омега-6) і мононенасичену олеїнову кислоту (Омега-9), макро- і мікроелементи. Є цінним продуктом харчування, сприятливо впливає на здоров'я всіх органів. Воно рекомендовано при порушеннях ліпідного обміну, гіпертонічній хворобі, для профілактики запальних і дегенеративних захворювань. Завдяки високому вмісту кальцію кунжутна олія сприяє зміцненню кісток, волосся і нігтів, попереджає остеопороз. Завдяки наявності фитостеринів знижується холестерин і розсмоктуються жирові бляшки на стінках кровоносних судин.

Олія чорного кмину є багатим джерелом біологічно активних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Вміщені в олії чорного кмину незамінні Омега-6 і Омега-9 жирні кислоти сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної, нервової та травної систем, відновленню нормального гормонального балансу і нормалізації ліпідного обміну, перешкоджають розвитку запальних процесів, а також благотворно впливають на шкіру, грають важливу роль в зміцненні імунітету. Фітостерини, високим вмістом яких відрізняється олія чорного кмину, необхідні організму людини для природного вироблення гормонів, провітаміну D і жовчних кислот.

Рекомендації щодо застосування:

Використовується для підтримки функціонального стану серцево-судинної, нервової та травної систем, відновлення ліпідного обміну, відіграє важливу роль у зміцненні імунітету. Рекомендується людям з цукровим діабетом I і II типу.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози:

За 1-2 капсули на прийом, 1-3 рази на день за півгодини до їди, запиваючи разову дозу з 50 мл води.

Умови зберігання:

Зберігати в сухому, провітрюваному приміщенні, при температурі не вище + 25 °С і відносній вологості не більше 75%.

Термін придатності: 2 роки.

Форма випуску / упаковка:

Рослинна олія в желатинових капсулах масою 250 мг, 150 штук в баночці.

Виробник:

Безпосереднє виробництво: ТОВ "PHYTO-APIPHARM", 160015, Казахстан, ЮКО м. Шимкент, вул. Аль-Фарабі, 100

Редакція

Автор: Поліщук Ольга
Фармацевт
загальна фармація
Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, фармацевтичний факультет Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, загальна фармація
Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатися більше.