Цукор знижує імунітет у 17 разів

Цукор знижує імунітет у 17 разів

Лікарі радять споживати його в міру

Відомо, що зловживання цукром підвищує ризик розвитку ожиріння, цукрового діабету ІІ типу та серцево-судинних захворювань.

Вчені вважають, що протягом шести-семи годин після споживання цукру імунна відповідь організму знижується у 17 разів. Вони пояснюють це тим, що за своїм складом цукор схожий на вітамін С, у результаті чого організм може переплутати ці речовини.

В результаті клітини імунної системи, фагоцити, які харчуються вітаміном С, можуть поглинути цукор. Але через вміст глюкози та фруктози він може зруйнувати клітини, що спричинить зниження імунітету.

Це пояснює, чому люди, схильні до солодкої їжі, також відрізняються підвищеною сприйнятливістю до запальних захворювань.

Реклама
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
У США ліквідували мережі з поширенню наркотиків, які можуть спричинити сексуальну агресію на побаченнях
Підставка для напоїв з детекторною смужкою дозволи...
Реклама
Гострий гастрит
Види гастриту та їх особливості, причини захворюва...
Гострий синусит
Причини розвитку гострого синуситу та чинники ризи...
Реклама
Експерт пояснив, чи треба виключати з раціону картоплю та хліб тим, хто хоче схуднути
Вважаються, що продукти, багаті на швидкі вуглевод...
Лікарі сказали, як часто треба міняти постільну білизну
Відповідно до рекомендацій, міняти постільну білиз...
Реклама