Як ефективно схуднути без тренувань та дієт

Як ефективно схуднути без тренувань та дієт

Дієти не приносять бажаного ефекту, рахувати калорії не вистачає сил, а на тренування у спортзалі немає часу? Це не привід відмовитися від красивої стрункої фігури. Використовуйте 3 методи, які допоможуть не гірше перерахованих вище способів досягти бажаної мети.

1. Вибирайте корисні перекуси

Улюблені закуски, чипси, бутерброди… Хто не знає, що вони шкідливі для здоров’я і залишають жирок на талії? Проте від них так важко відмовитись.

  • Замініть висококалорійні закуски овочами та натуральними соками. Також можна їсти фрукти, але тільки ті, що не містять багато цукру. Вибирайте яблука, вони допоможуть схуднути.

2. Більше пийте

Багато хто не п’є недостатньо води. Через це порушуються багато фізіологічних процесів. Люди, які мріють схуднути, часто плутають спрагу з голодом. І замість того, щоб випити склянку води, тягнуться за бутербродом.

  • Правильна гідратація дозволить вам визначити, коли організм дійсно потребує їжі. Вода також знижує апетит і допомагає схуднути, не дотримуючись суворої дієти.

3. Пам’ятайте про клітковину

Клітковина допомагає насититися, але при цьому не засвоюється організмом. Крім того, підвищує метаболізм та очищає кишківник, що особливо важливо для людей, які мріють схуднути. Клітковина міститься не тільки в овочах, а й у неочищених злаках, бобових.

  • Пам’ятайте: надлишок клітковини шкодить. Дієтологи радять вживати від 25 до 35 г клітковини на добу. Споживання 50–60 г клітковини на добу призводить до діареї та здуття живота.

Також експерти радять не забувати про фізичну активність. Такі кардіотренування, як біг або ходьба на свіжому повітрі, дозволяють прискорити обмін речовин і швидше схуднути.

Реклама
Цей чудодійний препарат допоможе зберегти вічну молодість
За даними Федерального управління з лікарських зас...
Хірурги пересадили пацієнтові серце від генетично зміненої свині
7 січня 2022 року хірурги в США пересадили серце г...
Реклама
Як зняти свербіж при молочниці
Чим зняти свербіж при молочниціЯк прибрати свербіж...
Лікування молочниці в домашніх умовах
Як позбутися молочниці в домашніх умовах за допомо...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама