Розторопша інструкція по застосуванню

ОФІЦІЙНА ІНСТРУКЦІЯ
Склад:
Розторопші плоди подрібнені.
Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки – 22,0 г, вуглеводи – 11,0 г, жири – 14,5 г; калорійність: 262,5 ккал (1098,3 кДж).
Виробник:
Місцезнаходження виробника:
Рекомендації до застосування:
Плоди розторопші мають гепатопротекторну дію, сприяють поліпшенню функції печінки, нормалізують травлення. Розторопша плямиста профілактично захищає неушкоджені гепатоцити і підвищує їх стійкість до інфекції і різного роду отруєнь. Розторопша підсилює утворення жовчі і прискорює її виведення, нормалізуючи тим самим процеси травлення і обмін речовин.
Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє поліпшенню процесів травлення і функціонального стану печінки.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до речовин, які містяться в плодах розторопші, вагітним і годуючим грудьми, дітям до 12 років.
Не є лікарським засобом.
Спосіб застосування та дози:
Дорослі по 1 чайній ложці без верху три рази в день перед їжею, запиваючи водою.
Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.
Умови зберігання:
Зберігати в упаковці виробника, в сухому і недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °C.
Термін придатності.
24 місяці з дати виготовлення.
Форма випуску / упаковка:
Розсипчаста пачка по 100 г.