5 міфів про секс, які час розвінчати

5 міфів про секс, які час розвінчати

Чеські вчені опитали 2000 жінок про те, чи вони досягають оргазму з партнером і як прелюдія впливає на тривалість статевого акту

Міф №1. Секс спалює стільки ж калорій, скільки й спорт

Насправді. Під час статевого акту спалюється від 100 до 150 калорій. Під час півгодинного бігу витрачається близько 350 калорій. Їзда на велосипеді за такий же час дозволяє позбутися 330 калорій, а плавання — 250 ккал.

Міф №2. Дурні люди краще займаються сексом

Насправді. Сексолог Андреа Буррі довела, що у жінок з високим емоційним інтелектом якісніший секс. Секрет простий: вони здатні краще розпізнати власні почуття та емоції свого партнера.

Міф №3. У самотніх секс краще

Насправді. Згідно з дослідженням Durex, заняття сексом часто викликає розчарування у самотніх людей. На відміну від них, люди, які живуть із партнером, мають більше шансів досягти оргазму. Особливо справедливе це твердження щодо чоловіків. А ось жінки часто досягають емоційного піка, якщо мешкають окремо від чоловіків.

Міф №4. Жінки менше цікавляться випадковим сексом, ніж чоловіки

Насправді. За словами вченого з університету Мічігану (США)Террі Конлі, жінки зацікавлені в сексуальних пригодах не менше чоловіків. Однак вони не знають, чи подарує їм коротка інтрижка таке ж задоволення, яке вони отримують із постійним партнером.

Це підтверджує дослідження вчених Durex. Вони опитали понад 26 000 осіб у 26 країнах: лише 22% самотніх жінок заявили, що вони завжди або майже завжди досягали піка при одноразових контактах.

Міф №5. Мастурбація руйнує секс із партнером

Насправді. Вважається, що мастурбацією під час сексу або після нього займається незадоволена жінка. Однак, це не так. Мастурбуючи, жінка показує партнеру, що довіряє та готова відкрити йому свої таємниці. До того ж чим краще жінка знає своє тіло, тим швидше вона досягне до оргазму. І чим уважніше стежить за її діями партнер, тим швидше навчиться її задовольняти.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Лікар сказав, як самостійно діагностувати високий рівень холестерину в крові
Високий рівень холестерину може спричинити утворен...
Полуниця збільшує ризик розвитку кровотеч
Ця смачна та поживна ягода з низьким глікемічним і...
Реклама