Ці натуральні низькокалорійні десерти покращать стан серця та шкіри

Ці натуральні низькокалорійні десерти покращать стан серця та шкіри

Зефір, мармелад і містять багато вуглеводів, переважно простих цукрів, які можуть швидко збільшити рівень глюкози в крові. Це може тимчасово підвищити рівень енергії та покращити настрій. Глюкоза є основним джерелом енергії для клітин організму, а також може стимулювати вироблення нейротрансмітерів, таких як серотонін, який пов’язаний із покращенням настрою. Проте через високий вміст цукру їсти їх треба у невеликих кількостях.

Зефір. Цей повітряний десерт готують із білків, цукру та желатину. Білки є важливим поживним елементом для зростання та відновлення тканин в організмі. Желатин корисний для здоров’я суглобів, кісток, волосся та шкіри. Цукор є джерелом енергії для організму.

Мармелад готують із фруктового соку, цукру та желатину. Він є джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів, які допомагають підтримувати здоров’я. Фрукти, з яких готують мармелад, містять багато вітаміну С. Він зміцнює імунітет та захищає організм від різних інфекцій. Крім того, мармелад може містити фруктові кислоти, які допомагають покращити здоров’я шкіри.

Халва виготовляється із насіння соняшника. Вона містить такі мікронутрієнти, як кальцій, залізо та магній, які необхідні для здоров’я кісток, крові та м’язів.

Кунжут, який є основним інгредієнтом деяких видів халви, містить вітамін Е. Цей антиоксидант захищає організм від вільних радикалів. Кунжут містить мононенасичені жири, які корисні для серця. Однак халва також містить багато цукру та жирів, тому її надмірне споживання може спричинити появу зайвої ваги, що може погіршити здоров’я серця.

Важливо пам’ятати, що після тимчасового підвищення рівня енергії може настати почуття втоми чи навіть падіння настрою через різке зниження рівня глюкози у крові після виділення інсуліну. Тому рекомендується вживати ці продукти в розумних кількостях та у поєднанні з іншими харчовими продуктами, щоб забезпечити більш стабільний рівень енергії та настрою.

Реклама
Споживання солі в Китаї — одне з найвищих у світі
Високе споживання натрію призводить до підвищення ...
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Реклама
Гастрит із підвищеною кислотністю
Причини розвитку гастриту з підвищеною кислотністю...
Діарея: психосоматика
Діарея при тривожному розладіПсихогенна діарея — с...
Реклама
Кохання викликає зміни у структурах мозку: лікар
Антрополог і дослідник міжособистісних відносин, д...
Вчені назвали напій, який зволожує організм краще за воду
Молоко містить воду, що робить його чудовим джерел...
Реклама