Як приготувати вівсяне печиво по-американськи всього з двох інгредієнтів: рецепт
Вівсяне печиво по-американськи не тільки смачне, а й корисне, тому що готується без вершкового масла, цукру та борошна.
Користь вівсяного печива
- Допомагає покращити травлення, стимулює почуття ситості та підтримує здоров’я кишківника;
- має низький глікемічний індекс та може бути корисним для хворих на діабет;
- містить вуглеводи, які є основним джерелом енергії для організму;
- може містити сухофрукти, такі як родзинки, горіхи або насіння, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами.
Американські блогери пропонують приготувати це чарівне печиво. Воно не містить цукру та глютену, а тому його можна їсти всім.
Рецепт вівсяного печива
Знадобиться: 2 великі банани, 2 склянки вівсяних пластівців, подрібнені сухофрукти, ванілін — на смак
1. Вівсяні пластівці подрібніть у міксері. Додайте до них попередньо розім’яті плоди бананів. Можна додати подрібнені сухофрукти, ванілін.
2. Деко застеліть папером і ложкою викладіть на нього вівсяно-бананову суміш у вигляді печива. Запікайте в попередньо нагрітій духовці 15 хв при 180°C, до золотистого кольору. Остудіть. Зберігайте в прохолодному місці.
Як і з будь-якими ласощами, вживання вівсяного печива слід обмежувати та враховувати його калорійність та вміст цукру. У цілому, помірне вживання вівсяного печива у межах збалансованої дієти може бути частиною здорового життя.