UA RU

Лакто-G (Lactic acid producing organisms, combinations) інструкція із застосування

Лакто-G фото, інструкція
Немає Реєстрації
Дозування:
Лакто-G капсули №10 у бліс.

Адаптована інструкція

Лікарська форма:

капсули

Виробник:

Безпосереднє виробництво: Джи Ем Фармасьютикалс, Грузія

Фармакотерапевтична група:

Антидіарейні мікробні препарати. Лактобактерії.

Категорія відпуску:

Без рецепта.

Увага

Наведена наукова інформація є узагальнюючою, заснована на офіційно затвердженій інструкції по застосуванню і не може бути використана для прийняття рішення про можливість застосування конкретного лікарського препарату.

Офіційна інструкція

Склад:

Діючі речовини: В 1 капсулі (0,5 г) міститься живі бактерії Lactobacillus acidophilus - не менше 2,5x109 КУО (30 мг); Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis - сумарно не менше 2,5x109 КУО (30 мг).

Допоміжні речовини: фруктоолігосахариди, мальтодекстрин рисовий, магнію стеарат.

Лікарська форма:

капсули

Основні фізико-хімічні властивості:

Тверді полісахаридні капсули розміру №0. Кришечка і корпус прозорі. Вміст капсул - білий порошок з жовтуватими вкрапленнями.

Виробник:

Джи Ем Фармасьютикалс, Грузія

Фармакотерапевтична група:

Антидіарейні мікробні препарати. Лактобактерії.

Фармакологічні властивості:

Молочнокислі бактерії, що входять до складу препарату, підтримують і відновлюють фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори. Біфідо- і лактобактерії, які продукують молочну і оцтову кислоти, створюють несприятливі умови для розмноження і життєдіяльності патогенних мікроорганізмів; беруть участь у процесі травлення і синтезі вітамінів (наприклад, вітамінів В, К), регулюють електролітний баланс, обмін білків, фосфоліпідів, жовчних і жирних кислот, білірубіну, холестерину.

Натуральні полісахариди - фруктоолігосахариди створюють сприятливі умови для розмноження, колонізації і життєдіяльності кишкових бактерій - еубіотіків. Фруктоолігосахариди не розщеплюються під дією травних кислот і в незміненому вигляді надходять до нижніх відділів кішечника.

Показання до застосування:

- профілактика та лікування порушення рівноваги кишкової мікрофлори - дисбактеріозу (синдрому подразненої кишки);

- дисбактеріози у дітей і дорослих, що виникають під час лікування антибіотиками і засобами хіміотерапії;

- діарея, метеоризм, закрепи;

- коліти, гастроентероколіти (гострі і хронічні).

Протипоказання:

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Особливості застосування:

У період застосування препарату не рекомендується прийом алкоголю.

Спосіб застосування та дози:

Дітям до 2 років призначають вміст однієї капсули, змішаний з невеликою кількістю рідини (сік, підсолоджена води), до прийому їжі.

Дітям у віці від 2 до 12 років призначають по 1-2 капсули на добу запиваючи невеликою кількістю рідини до прийому їжі.

Дорослим і дітям старше 12 років призначають по 2-3 капсули на добу натщесерце або до прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини. Тривалість лікування залежить від причини дисбактеріозу та індивідуальних особливостей організму.

Передозування:

Не вивчалося.

Побічні дії:

Препарат добре переноситься, при застосуванні у рекомендованих дозах побічні явища не відмічалися.

Лікарська взаємодія:

Не відмічено небажаної взаємодії Лакто-в® з іншими препаратами.

Несумісність: спеціальних вказівок немає.

Термін придатності:

2 роки.

Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання:

Зберігати в захищеному від світла, вологи та недоступному для дітей місці при температурі від 10 до 25°С.

Форма випуску / упаковка:

По 10 капсул у блістері (ПВХ/АЛ), 1 блістер разом з інструкцією про застосування у картонній коробці.

Категорія відпуску:

Без рецепта.

Увага

Наведена наукова інформація є узагальнюючою, заснована на офіційно затвердженій інструкції по застосуванню і не може бути використана для прийняття рішення про можливість застосування конкретного лікарського препарату.

Редакція

Автор: Волошонович Алла
Врач эндокринолог
Кандидат медичних наук

Луганский государственный медицинский университет

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатися більше.