Формен Комбі інструкція по застосуванню

Формен Комбі фото, инструкция
Зовнішній вигляд упаковки лікарського засобу може відрізнятися від зображення на сайті.
Дозування:
Капс. 340 мг, № 40
Виробник:
Редакторска група
Перевірено
Avatar photo
Ольга Поліщук Додано: 18.11.2023
Avatar photo
Юлія Жарікова Оновлено: 18.11.2023
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України

ОФІЦІЙНА ІНСТРУКЦІЯ

Склад:

Склад: 1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт плодів пилковидної карликової пальми (Saw palmetto / Serenoa repens) – 160 мг, екстракт насіння гарбуза (Cucurbita pepo) – 60 мг, екстракт кори сливи африканської (Pygeum africanum / Prunus africanum) – 40 мг, екстракт кореня кропиви дводомної (Urtica dioica) – 50 мг, екстракт плодів томатів (Solanum lycopersicum) – 25 мг.

Допоміжні речовини: аеросил (двоокис кремнію), цукор молочний.

Властивості:

Екстракт плодів пилковидної карликової пальми містить фітостероли – рослинні компоненти, які мають тонізуючі властивості і покращують репродуктивну функцію у чоловіків, сприяють гальмуванню розвитку гіперплазії передміхурової залози, посиленню сперматогенезу і попередженню розвитку імпотенції.

Екстракт кори сливи африканської містить ряд біологічно активних речовин (фітостероли, пентациклічні тритерпени, n-докозанол і тетракозанол), які володіють протизапальними і протинабряковими властивостями (завдяки пригніченню продукції простагландинів, зниження рівня пролактину і ХС в передміхуровій залозі).

Екстракт томатів містить значну кількість каротиноида лікопіну. Встановлено, що лікопін і лікопінвмісні продукти сприяють зниженню ризику злоякісної трансформації клітин передміхурової залози і розвитку гіперпроліферативних процесів в передміхуровій залозі.

Екстракт насіння гарбуза містить аміносполуки кукурбітин і жирні олії, які володіють протизапальними, відновними, антиоксидантними та імуномодулюючими властивостями. Насіння гарбуза також є потужним джерелом цинку, який грає важливу роль у функціонуванні сечостатевої системи у чоловіків, сприяє нормалізації функціонального стану передміхурової залози при простатиті та аденомі і посиленню статевої функції.

Екстракт коренів кропиви дводомної містить комплекс біологічно активних сполук, серед яких вітаміни (К, С, В2, В3, каротиноїди), хлорофіл, дубильні речовини, органічні кислоти, флавоноїди, макро- і мікроелементи (Si, Fe, Ca, Cu, К, Mn, В, Тi, Ni). Даний комплекс біологічно активних речовин сприяє зменшенню набряку і процесу збільшення передміхурової залози, підвищення рівня гемоглобіну, зниження рівня глюкози в крові, нормалізації ліпідного обміну і підвищенню загального тонусу організму.

Формен Комбі рекомендований з метою поліпшення сечовидільної функції у чоловіків, в тому числі при аденомі передміхурової залози, і сприяє поліпшенню функції передміхурової залози та сечовипускання у чоловіків, зменшення розладів сечовипускання, обсягу передміхурової залози і залишкової сечі при простатиті та аденомі передміхурової залози, зменшенню проявів набряку і спазму в органах малого таза, поліпшенню якості життя і репродуктивної функції у чоловіків.

Не є лікарським засобом. БЕЗ ГМО.

Виробник:

Корпорація Артеріум, Київ

Місцезнаходження виробника:

вул. Саксаганського, 139, Київ, 02000

Рекомендації до застосування:

Рекомендується як додаткове джерело фітостеролів, тритерпенів, лікопіну, кукурбітину, жирних олій, флавоноїдів, вітамінів, макро- і мікроелементів з метою поліпшення сечовидільної функції у чоловіків, в тому числі при аденомі передміхурової залози.

Протипоказання:

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози:

Вживати дорослим чоловікам по 1 капсулі 2 рази на добу після їжі протягом 2 міс. При необхідності курс можна повторювати 3-4 рази на рік. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання:

В оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С.

Форма випуску / упаковка:

Капсули 340 мг, № 40.

Медичне застереження
Дата додавання: 18.11.2023
Наведена наукова інформація є узагальнюючою, заснована на офіційно затвердженій інструкції по застосуванню і не може бути використана для прийняття рішення про можливість застосування конкретного лікарського препарату.
Реклама
Свині вирощуватимуть органи для трансплантології
Химерна технологія включає інтеграцію людських сто...
Цей чудодійний препарат допоможе зберегти вічну молодість
За даними Федерального управління з лікарських зас...
Реклама
Як зняти свербіж при молочниці
Чим зняти свербіж при молочниціЯк прибрати свербіж...
Лікування молочниці в домашніх умовах
Як позбутися молочниці в домашніх умовах за допомо...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама