Лазерна епіляція: сучасний підхід до догляду за чоловічим тілом

чоловік та апарат для лазерної епіляції

Останнім часом лазерне видалення волосся стало буденним не тільки у жінок, а й у чоловіків. Світловим променем можна надійно і комфортно, а головне надовго позбутися рясної рослинності навіть на важкодоступних ділянках тіла. 

Питання про те, чи потрібна лазерна епіляція чоловікам, є риторичним, адже вона не тільки необхідна, а й дуже корисна.

Чоловіче волосся на тілі зазвичай густіше, жорсткіше і щільніше, ніж у жінок. Також на певних ділянках тіла воно з’являється дуже швидко, тому за ним потрібен постійний і ретельний догляд. До того ж воно більш помітне.

Тому лазерна епіляція має попит не тільки серед дівчат і жінок. Чоловіки також проходять цю процедуру, наприклад, танцюристи або спортсмени, яким за родом діяльності часто доводиться відкривати певні ділянки тіла. 

Тому лазерна епіляція підходить для будь-якого чоловіка, який хоче спростити своє життя завдяки догляду за своїм тілом. Також існує інтимна чоловіча лазерна епіляція для особливих ділянок.

Обличчя чоловіка також потребує лазерної епіляції 

Дуже часто наступного дня після бритовного верстата з’являються запалення, врослі волоски, сліди від порізів та інші травматичні наслідки. Причиною тому є щільна шкіра, через яку пробивається непіддатливий волосяний стержень.

Завдяки лазерній епіляції відпадає необхідність голитися щодня, а отже, запобігти вростанню волосся, запаленням і появі жорсткої щетини наступного дня. Також згодом це дозволить суттєво зекономити час і гроші, які витрачаються на гострі станки для гоління та засоби для догляду за обличчям. 

Багатьом чоловікам завдає незручностей надмірно густе волосся, що розташоване на ділянках вух, шиї, брів і скронях. Лазерна епіляція чоловіків на обличчі проходить абсолютно без болю і дискомфорту.

Навіщо чоловікам потрібна лазерна епіляція голови

Не кожному чоловікові приносить задоволення часте гоління волосся на ніжній шкірі голови. Неважливо з якої причини – прагнення до комфорту, підтримка іміджу або це вікові зміни, але лазерна епіляція голови в чоловіків вирішує цю проблему на довгі роки. 

Якою буває чоловіча лазерна епіляція в зоні бікіні

Чоловіки, які роблять лазерну епіляцію паху, прагнуть не тільки гігієни, а й комфорту та естетики. Особливо поширеними є такі процедури у сильної половини людства:

  • епіляція стегон;
  • зона між сідницями;
  • лазерна епіляція лобка;
  • зона глибокого бікіні;
  • лазерна епіляція яєчок.

Лазерна епіляція чоловічої спини, торса, рук, ніг і пахв

У літню пору року, коли настає пляжний сезон, лазерна епіляція тіла чоловіків як ніколи необхідна. Найчастіше обробляється ділянка торса, до якої входять не тільки живіт і груди, а й спина, пахви, а також поперекова зона. Щоб якісно виконати роботу, потрібно пройти кілька курсів, які тривають до 40 хвилин. 

Хоча зайва рослинність у чоловіків на ногах вважається нормою, але багатьом подобається отримувати естетичне задоволення. Також лазерна епіляція ніг допомагає легше переносити спекотну температуру в літню пору року. 

Лазерне видалення волосся на ногах це також такі зони тіла, як коліна, верхня частина стегон, зовнішня частина пальців. 

Як підготуватися до видалення волосся і зробити епіляцію безболісною

Деяких представників сильної статі зупиняє страх перед болем, але насправді лазерна епіляція являє собою лише легке поколювання. У будь-якому разі в кабінеті в косметолога можна попросити обробити ділянку тіла анестетичною маззю. Зазвичай процедуру роблять від 10 до 40 хвилин, залежно від площі ділянки. 

Перед епіляцією максимум за 2-3 дні або мінімум за 12 годин правильно буде збрити ділянку тіла. 

Після епіляції не можна перебувати на сонці, найкращий час для цього зима, весна, осінь. Також не можна відвідувати лазні, сауни й солярії. Якщо виникає легке почервоніння, обробляють заспокійливою маззю. 

Волосся між курсами зголюють, але дуже дбайливо, щоб не травмувати шкіру обличчя. 

Зазвичай волоски, що піддалися лазерному променю, опадають протягом двох або трьох тижнів. Через кілька місяців консультант знову запросить на лазерну епіляцію. Пропускати курс у жодному разі не варто, інакше все зійде нанівець. Після 8-10 маніпуляцій волосся не з’являється в середньому до 5 років.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Помідори зміцнюють імунітет та знижують ризик розвитку небезпечних захворювань
Помідори не лише смачні, а й корисні. Вони багаті ...
Солодка їжа підвищує сприйнятливість до запальних захворювань
Вважається, що зловживання цукром викликає появу з...
Реклама