Новий безкоштовний реабілітаційний центр для дітей відкрили під Києвом

Новий безкоштовний реабілітаційний центр для дітей відкрили під Києвом

Як повідомили в прес-службі Центру інклюзії та корекції “Єва”, новий реабілітаційний центр для дітей після онкологічних захворювань та дітей з інвалідністю почав свою роботу в селі Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинського району.

Медичні послуги в центрі надаються дітям безкоштовно. На сьогоднішній день центр розрахований на 40 місць і функціонує за спонсорської підтримки холдингу TECHIIA.

На даний момент в центрі працює 8 фахівців, серед яких: логопед, корекційні психологи, реабілітологи (в басейні та залі ЛФК), арт-терапевт і масажист.

У новому центрі проводять реабілітаційні заходи для дітей з такими захворюваннями, як: ДЦП різних форм, синдром Дауна, РАС (розлад аутоімунного спектру), психічні розлади, затримка мови, вади слуху та порушення опорно-рухового апарату.

Велику допомогу в цьому центрі можуть надати також дітям, які пройшли або проходять на даний момент лікування онкологічних захворювань, якщо дозвіл на даний вид реабілітації буде отримано від лікаря дитини.

У центрі надають допомогу дітям у віці з 3 до 18 років. На даний момент йде запис на курс, який розпочнеться в листопаді 2021 г. Всі деталі роботи центру і запис на курс лікування батьки дітей можуть уточнити за тел.: 067 521 79 92 або на сторінці “Єви” в Facebook. Адреса центру: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шевченко, 98.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Лікар сказав, як без дієт та тренувань зменшити коло талії на 10 см
Акупунктура — це методика, при якій невеликі голки...
Реклама