Стало відомо, скільки має тривати хороший секс

Стало відомо, скільки має тривати хороший секс

Дослідження показують, що середня тривалість статевого акту, включаючи попередні ласки, може змінюватись від декількох хвилин до більш тривалого часу.

Вчені Університету Кентуккі (США) опитали 14 400 чоловіків і жінок, які мали стосунки з партнером, щодо їхніх бажань та сексуальної поведінки. У середньому, за оцінками респондентів, їх статевий акт тривав 10 хвилин.

Ці дані вивчили вчені Інституту чоловічого здоров’я у Гамбурзі (Німеччина) та зіставили їх із записом реального часу. Як виявилось, відчуття не збіглися з часом занять коханням. У середньому статевий акт тривав 5 хвилин. При цьому і чоловіки, і жінки хотіли, щоби він тривав від 7 до 13 хвилин.

Також фахівці підтвердили, що уявлення про тривалість сексу залежить від того, чи жінка отримує від нього задоволення. На думку керівника дослідження Крістена Марка, жінкам потрібно трохи більше часу, ніж чоловікам для отримання оргазму. І не факт, що від 7 до 13 хвилин сексу для цього достатньо.

Вчені підкреслюють, що немає певного часу, який вважається нормою щодо статевого акта. Кожна пара є унікальною. Сексуальне життя має відповідати потребам та очікуванням партнерів. Для цього важливо відкрито обговорювати свої побажання. Це допоможе створити відповідну атмосферу та зміцнити відносини між партнерами.

Реклама
Цей чудодійний препарат допоможе зберегти вічну молодість
За даними Федерального управління з лікарських зас...
Хірурги пересадили пацієнтові серце від генетично зміненої свині
7 січня 2022 року хірурги в США пересадили серце г...
Реклама
Як зняти свербіж при молочниці
Чим зняти свербіж при молочниціЯк прибрати свербіж...
Лікування молочниці в домашніх умовах
Як позбутися молочниці в домашніх умовах за допомо...
Реклама
Денна сонливість може бути симптомом небезпечного захворювання
Надмірна денна сонливість (Excessive Daytime Sleep...
Контактні лінзи для очей можуть спричинити захворювання печінки та навіть раку: дослідження
Контактні лінзи є тонкими й гнучкими пластинками, ...
Реклама