В лікарнях України вже з 1 січня 2021 року відкриють «Школи супергероїв»

В лікарнях України вже з 1 січня 2021 року відкриють «Школи супергероїв»

Заступниця міністра освіти та науки Віра Рогова поінформувала, що з Нового року в країні запрацює державне підприємство (ДП) «Школа супергероїв». Дане підприємство буде організовувати навчальний процес для всіх діток, що знаходяться в лікарнях на довготривалому лікуванні або лікуються в реабілітаційних центрах.

Віра Рогова наголосила на тому, що право на отримання освіти має кожна українська дитина. І саме для того, щоб дане право було реалізовано і дітьми, яким потрібне довготривале лікування, Кабмін України й створив «Школу супергероїв». Цей заклад допоможе офіційно надавати таким дітям в Україні якісні й безкоштовні освітні послуги.

Вона уточнила, що в Україні вже працює 7 таких освітніх центрів у 5 регіонах: один центр вже працює в Києві, Херсоні та Хмельницькому, а по два освітні заклади даного типу вже почали свою роботу на Дніпропетровщині та Житомирщині. Віра Рогова розповіла, що в цілому в Україні буде створено 28 освітніх центрів «Школи супергероїв», кошти на роботу яких будуть виділятись з держбюджету вже з 1 січня 2021 р. Наразі ДП «Школа супергероїв» належить до управління Міністерства освіти України.

Реклама
Споживання солі в Китаї — одне з найвищих у світі
Високе споживання натрію призводить до підвищення ...
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Реклама
Молочниця у чоловіків
Що таке молочниця у чоловіківМолочниця у чоловіків...
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Реклама
ВООЗ: цей підсолоджувач допоможе схуднути хворим на діабет
Ксиліт — це природний цукрозамінник, який має соло...
Як зменшити набряклість ніг
Вправа підйому ніг вгору зміцнює м'язи живота, сте...
Реклама