Інформація про використання рецептурних препаратів

Азро інструкція по застосуванню

Азро фото, инструкция
Зовнішній вигляд упаковки лікарського засобу може відрізнятися від зображення на сайті.
Дозування:
Азро порошок д/приг. сусп. д/перор. заст., 200 мг/5 мл (12,588 г) по 15 мл у флак. №1 з р-ком
Виробник:
Реєстрація:
№ UA/1422/02/01_ від 09.12.2004. Наказ № 610 від 09.12.2004
Фарм. група:
Редакторска група
Перевірено
Stadnik-Anna
Ганна Стаднік Додано: 03.03.2020
Avatar photo
Юлія Жарікова Оновлено: 02.11.2020
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України

ОФІЦІЙНА ІНСТРУКЦІЯ

Виробник:

Зентіва, ТОВ

Місцезнаходження виробника:

У кабеловни 130, 102 37 Прага 10, Долні Мєхолупи, Чеська Республіка

Фармакотерапевтична група:

Антибактеріальні засоби для системного застосування. Макроліди, лінкозаміди та стрептограміни. Азитроміцин.

Категорія відпуску:

За рецептом.
Медичне застереження
Дата додавання: 03.03.2020
Наведена наукова інформація є узагальнюючою, заснована на офіційно затвердженій інструкції по застосуванню і не може бути використана для прийняття рішення про можливість застосування конкретного лікарського препарату.

ДОДАТКОВІ ДАНІ

Тип данихВідомості з реєстру
Торгівельне найменування:Азро
Виробник:Зентіва, ТОВ
Реєстраційне посвідчення:№ UA/1422/02/01_ від 09.12.2004. Наказ № 610 від 09.12.2004
Міжнародне непатентоване найменування:Azithromycin
Умови відпуску:За рецептом.
Фармакотерапевтична група:Антибактеріальні засоби для системного застосування. Макроліди, лінкозаміди та стрептограміни. Азитроміцин.
Код АТС:J01FA10 - Азитроміцин
Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Помідори зміцнюють імунітет та знижують ризик розвитку небезпечних захворювань
Помідори не лише смачні, а й корисні. Вони багаті ...
Солодка їжа підвищує сприйнятливість до запальних захворювань
Вважається, що зловживання цукром викликає появу з...
Реклама