Пробіоксин інструкція по застосуванню

ОФІЦІЙНА ІНСТРУКЦІЯ
Склад:
1 КАПСУЛА МАСОЮ 486 мг (mg) МІСТИТЬ: комплекс пробіотичних культур 4,0 х 109 КУО (не менше 4 мільярдів КУО) – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rtiamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, Saccharomyces boulardii.
СКЛАД: мапьтодекстрин, комплекс пробіотичних культур, інулін, желатин, титану діоксид.
ПОЖИВНА (ХАРЧОВА) І ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ (КАЛОРІЙНІСТЬ)
НА 100 г (g): білки – 36 г (д), вуглеводи – 40 г (д), жири – 8г (д); 1620,8 кДж (У)/385,9 ккал (kcal).
НА 1 КАПСУЛУ: білки – 0,18 г (д), вуглеводи – 0,20 г (д), жири – 0,04 г (д); 8,0 кДж (kJ)/1,9 ккал (kcal).
Властивості:
Пробіотики – це живі мікроорганізми, що сприяють нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту організму людини. Пребіотики впливають на бактерії шлунково-кишкового тракту шляхом збільшення кількості корисних анаеробних бактерій і зниження популяції потенційно патогенних мікроорганізмів. Пробіотики діють на екосистему шлунково-кишкового тракту, впливаючи на імунні механізми в слизовій оболонці кишківнику, взаємодіючи з симбіотичними або потенційно патогенними мікроорганізмами, генеруючи продукти метаболічного обміну, такі як коротколанцюгові жирні кислоти. Це призводить до антагонізму з потенційними патогенами, поліпшенню середовища шлунково-кишкового тракту, зміцненню шлунково-кишкового бар’єру, негативного зворотного зв’язку із запаленням і зворотного зв’язку з імунною відповіддю на антигенні виклики.
Пробіотики сприяють травленню і конкурують за поживні речовини з атогенами, знижують pH вмісту кішківнику та створюють несприятливі умови для патогенів. Пробіотики виробляють бактеріоцини, що пригнічують ріст патогенів та конкурують з патогенами за адгезію. Також пробіотики стимулюють епітеліальну продукцію муцину, підсилюють кишкову бар’єрну функцію та модифікують токсини, що продукують патогенні мікроорганізми. Пробіотики активують локальні макрофаги, підвищуючи презентацію антигену В лімфоцитам і підвищуючи продукцію секреторного імуноглобуліну A (IgA). Також пробіотики модулюють цитокіновий профіль та викликають толерантність до харчових антигенів.
Численні дослідження довели, що пробіотики можуть зменшувати явища бактеріального вагінозу, запобігати розвитку атопічного дерматиту у новонароджених, зменшувати кількість оральних патогенів та попереджати карієс зубів, знижувати частоту і тривалість поширених інфекцій верхніх дихальних шляхів. Значний ефект застосування пробіотиків для профілактики алергічних захворювань в перинатальному періоді став приводом до розробки рекомендацій Всесвітньої Алергологічної Організації щодо застосування пробіотиків під час вагітності та в період грудного вигодовування.
Виробник:
Місцезнаходження виробника:
Рекомендації до застосування:
Може бути рекомендована лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело пробіотичних мікроорганізмів, біологічно активних речовин з метою запального зміцнення організму і створення оптимальних дієтологічних умов обміну речовин і нормалізації функцій шлунково- кишкового тракту, нормалізації мікрофлори кишківника та піхви, покращення травлення, попередження розвитку діареї під час та після застосування антибіотиків, дисбактеріозів, хронічних запальних захворюваннях шкіри, алергічних захворювань, підвищення імунітету.
Протипоказання:
Гіперчутливість до компонентів Пробіоксину, реакції індивідуальної непереносимості.
Спосіб застосування та дози:
Пробіоксин рекомендовано приймати перорально, під час їди, бажано одночасно з їжею. Дітям або дорослим, які не можуть проковтнути капсулу, рекомендується відкрити капсулу і змішати її вміст із невеликою кількістю їжі або рідини.
Для дитини вміст капсули або у разі необхідності приблизно половину вмісту висипати та змішати з їжею або напоєм, призначеними для дитини.
Дози для дітей: віком від 3 місяців до 1 року: 1/2 капсули на день; віком від 1 року до 12 років: 1 капсула на день;
Для дорослих і дітей віком від 12 років: 1 капсула на день.
Тривалість прийому – 1 місяць. У разі необхідності курс можна повторити. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Умови зберігання:
Зберігати в упаковці виробника за температури не вище 25 °С, у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
Термін придатності.
2 роки від дати виробництва.
Не застосовувати після закінчення терміну придатності.
ДІЄТИЧНА ДОБАВКА. НЕ МІСТИТЬ ГМО.
Форма випуску / упаковка:
30 капсул в герметично закритій банці з листком-вкладишем в картонній упаковці.
Додатково:
ПРОДУКТ КОМПАНІЇ: «NOVATOR PHARMA», Великобританія.
ВЛАСНИКОМ ТОРГОВОЇ МАРКИ Є КОМПАНІЯ: «NOVATOR PHARMA», Великобританія.
НАЙМЕНУВАННЯ ТА МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ІМПОРТЕРА (ПРИЙНЯТТЯ ПРЕТЕНЗІЙ В|Д СПОЖИВАЧІВ): ТОВ «НОВАТОР ФАРМА», 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 4-Б, оф. 5.