Як приготувати лікувальну каву з кардамоном для онкологічних хворих

Як приготувати лікувальну каву з кардамоном для онкологічних хворих

Кардамон широко використовується в кулінарії та медицині завдяки своїм численним корисним властивостям. Ця спеція з лимонно-імбірним смаком покращує травлення, зміцнює імунітет та здоров’я серця, перешкоджає розвитку запальних процесів. Згідно з дослідженням вчених із Флоридського університету A&M (США), кардамон може допомогти навіть при лікуванні раку молочної залози ІІІ ступеня.

— Кардамон може покращити терапію при раку і при цьому, на відміну від хімієтерапевтичних агентів, не має побічних ефектів, — сказала доцент університету Патрісія Мендонка, цитує портал Poradnik Zdrowie.

За словами експерта, речовини, що містяться в кардамоні, не тільки мають протиракову дію. Вони покращують стійкість до сезонних інфекцій та підтримують протизапальне лікування верхніх дихальних шляхів завдяки своїм противірусним та антибактеріальним властивостям.

Крім того, кардамон цілюще впливає на травну систему та підтримує вироблення травних соків. Його використовують при лікуванні розладу та виразки шлунка.

Способи приготування кави з кардамоном

  • У турці змішайте мелену каву та кишеню. Заваріть. Цей спосіб дозволить відчути аромат та смак кардамону.
  • При заварюванні кави в краплинній кавоварці додайте до меленої кави кардамон.
  • Можна використовувати кардамоновий сироп, який слід додати до завареної кави.

Кожен із цих способів має свої особливості, та вибір залежить від особистих переваг.

Реклама
До 2040 року хворих на рак простати вдвічі збільшиться
За прогнозами, до 2040 року кількість чоловіків з ...
Камера-таблетка для виявлення раку товстої кишки
Управління санітарного нагляду за якістю харчових ...
Реклама
Ерозивний гастрит
Види ерозивного гастритуЕрозивний гастрит — симпто...
Неатрофічний гастрит
Причини розвитку неатрофічного гастритуХронічний н...
Реклама
Помідори зміцнюють імунітет та знижують ризик розвитку небезпечних захворювань
Помідори не лише смачні, а й корисні. Вони багаті ...
Солодка їжа підвищує сприйнятливість до запальних захворювань
Вважається, що зловживання цукром викликає появу з...
Реклама